MÖLLER’S Omega-3 Fishes, Orange, 36 jeleuri

Fără coloranți artificiali

MÖLLER’s Omega-3 Peștișori furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și de vitamina D. Gust bun de lămâi și portocale. Fără coloranți artificiali. Adorați de copii!


[tabs]
[tab title=”Indicații”]

Peștișori gumați delicioși, bogați în Omega-3 și vitamina D

Möller’s este expert în Omega-3 natural de mai bine de 160 de ani, toate produsele sale fiind de o calitate excepțională. Möller’s Omega-3 Peștișori conține acizi grași esențiali Omega-3 naturali (DHA și EPA) și vitamina D, cu gust delicios de lâmâi și portocale. EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii*.

  • *efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg EPA și DHA
Ajută la creșterea sănătoasă și la dezvoltarea optimă a creierului

DHA este unul dintre componentele de bază ale creierului, cu influență mare asupra funcționării optime, documentată clinic. Möller’s Omega-3 Peștișori conține în special DHA, contribuind la dezvoltarea cerebrală normală și a vederii. Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului și la menținerea sănătății sistemului osos.

Calitate norvegiană din 1854

Möller’s este garanția produselor de cea mai înaltă calitate. Conțin Omega-3 din pește, cea mai bine documentată sursă de acizi grași esențiali polinesaturați Omega-3.

[/tab]
[tab title=”Mod de administrare”]

Mod de utilizare: pentru copii de peste 3 ani și pentru adulți – 2 peștișori gumați pe zi.

  • *Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011
  • [/tab]
    [/tabs]

    CALITATE NORVEGIANĂ DIN 1854
    Möller’s nu face compromisuri când e vorba de calitate. Suntem dedicați muncii noastre, oferindu-vă cele mai bune produse pentru sănătatea dvs. încă din 1854, de când farmacistul norvegian Peter Möller a revoluționat producția de ulei de ficat de cod. Inovația lui în procesul de extracție –metoda cu abur se folosește până în prezent, uleiul astfel obținut fiind mult mai pur, păstrând nealterate toate calitățile acizilor grași Omega-3 și a vitaminei D.