Vitamina D pentru dezvoltarea bebelușului

Uleiul de ficat de cod pentru sugari

Möller’s a lansat propriul produs recomandat gravidelor, femeilor care alăptează și mai apoi sugarilor de la 4 săptămâni. Acest supliment natural conține cantități importante de acizi grași naturali Omega-3 (EPA + DHA), dar și vitamina D care sunt extrem de benefice atât pentru copii, cât și pentru mămici. Möller’s Pure Mom & Baby este natural, pur, concentrat și fără conservanți.

O sticlă de ulei de ficat de cod Möller’s Pure Mom & Baby conține în total 50 de doze zilnice de 5 ml. O doză zilnică conține 10 μg vitamina D. Este indicat aportul de ulei de ficat de cod de la vârsta de patru săptămâni, 2.5 ml pe zi, doză care trebuie crescută treptat la 5 ml în primele șase luni de la naștere. Pentru a măsura corect doza zilnică de Möller’s Pure Mom & Baby puteți folosi o seringă sau o linguriță standarizată.

Natural. Pur. Concentrat.

MÖLLER’s Pure Mom & Baby este produs din cod sălbatic, specia Skrei, care se remarcă prin calitățile sale deosebite, fiind un pește extrem de hrănitor, cu un gust unic și ușor. Odată prins, peștele este manipulat cu grijă, stocat între 0 – 2 °C și transportat în doar câteva ore la fabrică pentru ca proprietățile sale să rămână intacte.

Codul din care este produs MÖLLER’s provine chiar din apele reci și limpezi ale Norvegiei (pe coasta arctică norvegiană). Peștele este prins numai în zonele tradiționale de reproducere, în stare imaculată – fără găuri, vânătăi sau daune.

Posted in

mollers

Reader Interactions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *