Abonează-te la newsletter

* camp obligatoriu

PharmaBrands va utiliza informatiile pe care tu le pui la dispozitie in acest formular pentru a pastra legatura cu tine, pentru a te tine la curent cu noutatile in domeniu, evenimente sau pentru a-ti trimite promotii si oferte speciale. Daca esti de acord sa primesti in continuare mailuri de la noi, te rugam sa bifezi casuta de mai jos:

Te poti razgandi oricand fara nici o problema. Vei putea oricand sa alegi sa nu mai primesti mesaje de la noi, prin click pe linkul de Dezabonare de la finalul oricarui mail pe care il primesti de la noi, sau contactandu-ne la adresa office@pharmabrands.ro. Pentru mai multe informatii privind politica noastra de protectia datelor personale viziteaza te rog site-ul nostru. Prin salvarea acestui formular, esti de acord sa iti procesam informatiile personale in conformitate cu aceste politici. Pentru a comunica cu tine prin email utilizam platforma specializata MailChimp. Mai jos gasesti toate detaliile privind politicile lor de protectia datelor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.


[et_bloom_inline optin_id="optin_2"]

* Prin completarea datelor acceptați să primiți mailuri de la PHARMABRANDS - Operator de date personale înregistrat la ANSPDCP cu nr. 28204