MÖLLER’S Omega-3 Fishes, Căpșuni, 36 jeleuri

Supliment alimentar
MÖLLER’S Omega-3 Fishes, Căpșuni

MÖLLER’S Omega-3 Fishes, Căpșuni, 36 jeleuri

MÖLLER’s Omega-3 Peștișori furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și de vitamina D. Gust bun de lămâie verde și căpșuni. Fără coloranți artificiali. Adorați de copii!

[tabs]
[tab title=”Indicații”]

Peștișori gumați delicioși, bogați în Omega-3 și vitamina D

Möller’s este expert în Omega-3 natural de mai bine de 160 de ani, toate produsele sale fiind de o calitate excepțională. Möller’s Omega-3 Peștișori conține acizi grași esențiali Omega-3 naturali (DHA și EPA) și vitamina D, cu gust delicios de lămâie verde și căpșuni. EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii*.

Ajută la creșterea sănătoasă și la dezvoltarea optimă a creierului

DHA este unul dintre componentele de bază ale creierului, cu influență mare asupra funcționării optime, documentată clinic. Möller’s Omega-3 Peștișori conține în special DHA, contribuind la dezvoltarea cerebrală normală și a vederii. Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului și la menținerea sănătății sistemului osos.

Calitate norvegiană din 1854

Möller’s este garanția produselor de cea mai înaltă calitate. Conțin Omega-3 din pește, cea mai bine documentată sursă de acizi grași esențiali polinesaturați Omega-3.

* efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg EPA și DHA

[/tab]
[tab title=”Doze și mod de administrare”]

Mod de utilizare: pentru copii de peste 3 ani și pentru adulți – 2 peștișori gumați pe zi.

2 peștișori conțin
Acizi grași Omega-3370 mg
- DHA (acid docosahexaenoic)280 mg
- EPA (acid eicosapentaenoic)56 mg
Vitamina D10 μg – 400 UI (200%*)

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

[/tab]
[tab title=”DESPRE PRODUCĂTOR”]

Compania Orkla Health – producătorul produselor Möller’s – numărul 1 în țările nordice în producția de suplimente alimentare pe bază de Omega-3, oferă produse de cea mai înaltă calitate și puritate, confirmate de o serie de certificate de siguranță sau standarde din domeniu, printre care:

  • GMP (Good Manufacturing Practices): cel mai înalt standard de fabricație și control al calității din domeniul farmaceutic
  • HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
  • OFSS (Orkla Food Safety Standard): Orkla Health face parte din grupul Orkla și respectă toate standardele impuse, OFFS având reguli foarte stricte, comparabile cu BRC (British Retail Consortium), recunoscut la nivel mondial pentru managementul și controlul calității în producția de alimente
  • Mattilsynet (Norwegian Food Safety Authority): aplicarea regulilor norvegiene pentru siguranța alimentară
  • ISO 22 000

Orkla Health este una dintre puținele companii producătoare de suplimente alimentare pe bază de Omega-3 care are control asupra fiecărei etape de producție, de la pește și unde este el capturat până la sigilarea fiecărei sticle – trasabilitate pe întregul lanț de producție.

Möller’s nu face compromisuri când e vorba de calitate. Suntem dedicați muncii noastre, oferindu-vă cele mai bune produse pentru sănătatea dvs. încă din 1854, de când farmacistul norvegian Peter Möller a revoluționat producția de ulei de ficat de cod. Inovația lui în procesul de extracție –metoda cu abur se folosește până în prezent, uleiul astfel obținut fiind mult mai pur, păstrând nealterate toate calitățile acizilor grași Omega-3 și a vitaminei D.

Möller’s: CALITATE NORVEGIANĂ DIN 1854!

[/tab]
[/tabs]

Mollers Abonare News