The Original MÖLLER’s Cod Liver Oil Omega-3 tutti-frutti, 250 ml + CUTIE DE PRÂNZ CADOU

Cutia conține:

 • 1 sticlă Möller’s Cod Liver Oil Omega-3 tutti-frutti
 • 1 cutie de prânz CADOU

Cutia Möller’s este ideală pentru un a păstra un prânz sănătos și delicios. Cutia are imprimată pe capac imaginea peștișorului Mölli, în culori vesele, și este numai bună pentru cei mici pe perioada școlară. Cutia Möller’s este confecționată dintr-un material rezistent și poți depozita în ea atât sandvișuri, cât și alte feluri de mâncare.

Pentru copii sănătoși și inteligenți!

MÖLLER’s Cod Liver Oil Omega-3 cu aromă tutti-frutti furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și de vitaminele A, D, E, de la vârsta de 3 ani. Cu cel mai pur ulei de ficat de cod arctic norvegian.

MÖLLER’s Cod Liver Oil este obținut din cod arctic norvegian sălbatic, capturat între Lofoten și Vesterålen, pe coasta arctică norvegiană, unde se găsesc cele mai pure ape reci de pe glob (nivelul de toxine și de impurități este minim).

Codul este livrat zilnic pescăriilor locale din Lofoten și Vesterålen și procesat în maximum 24h. Ficatul codului arctic norvegian sălbatic este o materie primă excelentă datorită mărimii ficatului, conțintului de acizi grași esențiali Omega-3 (DHA și EPA) și a celui de vitamina D. Uleiul brut este livrat la fabrica din Oslo, unde este mai departe curățat și verificat în ceea ce privește conținutul de acizi grași Omega-3, gradul de puritate etc.

[tabs]
[tab title=”Indicații”]

Ajută la menținerea sănătății!

1 linguriță (5 ml) de ulei de ficat de cod Möller’s conține 1,2 g acizi grași naturali Omega-3 din pește (DHA + EPA) și vitaminele D, A și E. EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii*. DHA contribuie la menținerea vederii normale și a funcției normale a creierului**.

 • Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților
 • Vitamina A contribuie la funcționarea normală a inimii și a sistemului imunitar, la menținerea vederii normale și la menținerea sănătății pielii și a membranelor mucoase
 • Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Ajută la creșterea sănătoasă!

Uleiul de ficat de cod Möller’s conține în special DHA. Este dovedit clinic că DHA contribuie la dezvoltarea cerebrală normală și a vederii. Vitamina D ajută la absorbția și utilizarea normală a calciului, contribuind astfel la menținerea unui sistem osos normal.

*efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg EPA și DHA
** efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg DHA

[/tab]
[tab title=”Doze și mod de administrare”]

Doza zilnică recomandată pentru copii de peste 3 ani și adulți: 5 ml (1 linguriță/zi)

Conform recomandării producătorului, uleiul de ficat de cod se poate folosi în siguranță în timpul sarcinii și alăptării.

 • *doza zilnică recomandată conform Directivei 2008/100/EC
 • După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 3 luni.

  [/tab]
  [tab title=”Despre producător”]

  Compania Orkla Health – producătorul produselor Möller’s – numărul 1 în țările nordice în producția de suplimente alimentare pe bază de Omega-3, oferă produse de cea mai înaltă calitate și puritate, confirmate de o serie de certificate de siguranță sau standarde din domeniu, printre care:

  • GMP (Good Manufacturing Practices): cel mai înalt standard de fabricație și control al calității din domeniul farmaceutic
  • HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
  • OFSS (Orkla Food Safety Standard): Orkla Health face parte din grupul Orkla și respectă toate standardele impuse, OFFS având reguli foarte stricte, comparabile cu BRC (British Retail Consortium), recunoscut la nivel mondial pentru managementul și controlul calității în producția de alimente
  • Mattilsynet (Norwegian Food Safety Authority): aplicarea regulilor norvegiene pentru siguranța alimentară
  • ISO 22 000

  Orkla Health este una dintre puținele companii producătoare de suplimente alimentare pe bază de Omega-3 care are control asupra fiecărei etape de producție, de la pește și unde este el capturat până la sigilarea fiecărei sticle – trasabilitate pe întregul lanț de producție.

  [/tab]
  [/tabs]

  Möller’s nu face compromisuri când e vorba de calitate. Uleiul nostru de ficat de cod provine din cod arctic, proaspăt, din apele pure și reci ale regiunii Lofoten, Norvegia. Suntem dedicați muncii noastre, oferindu-vă cele mai bune produse pentru sănătatea dvs. încă din 1854, de când farmacistul norvegian Peter Möller a revoluționat producția de ulei de ficat de cod. Inovația lui în procesul de extracție –metoda cu abur se folosește până în prezent, uleiul astfel obținut fiind mult mai pur, păstrând nealterate toate calitățile acizilor grași Omega-3 și a vitaminelor D, A, E.

  Möller’s – calitate și puritate de la prima la ultima picătură!