The Original MÖLLER’s Cod Liver Oil Pure Mom & Baby, 250 ml

MÖLLER’s Cod Liver Oil Pure Mom & Baby furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și de vitaminele A și D, de la primele săptămâni de viață.

Natural. Pur. Concentrat.

The Original MÖLLER’s Cod Liver Oil Pure Mom & Baby este produs din cod norvegian, specia Skrei. Această specie este extrem de hrănitoare și are un gust unic și ușor. Datorită condițiilor naturale și a gestionării sustenabile, Norvegia capturează codul din cea mai mare rezervă de cod natural din lume.

Norvegienii sunt mândri de apele incredibil de limpezi și reci ale Norvegiei – casa peștelui lor delicios de hrănitor. Codul din care este produs MÖLLER’s Cod Liver Oil Omega-3 Pure Mom & Baby este capturat între Lofoten și Vesterålen, pe coasta arctică norvegiană, unde nivelul de toxine și de impurități este minim.

Codul este livrat zilnic pescăriilor locale din Lofoten și Vesterålen și procesat în maximum 24h. Ficatul codului arctic norvegian sălbatic este o materie primă excelentă datorită mărimii ficatului, conțintului de acizi grași esențiali Omega-3 (DHA și EPA) și a celui de vitamina D. Uleiul brut este livrat la fabrica din Oslo, unde este mai departe curățat și verificat în ceea ce privește conținutul de acizi grași Omega-3, gradul de puritate etc.

Original-Moller's-Pure-Mom-&-Baby

[tabs]
[tab title=”Indicații”]

Ajută la menținerea sănătății mamelor și bebelușilor!

EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii*.
DHA contribuie la menținerea vederii normale și a funcției normale a creierului**.

  • Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților
  • Vitamina A contribuie la funcționarea normală a inimii și a sistemului imunitar, la menținerea vederii normale și la menținerea sănătății pielii și a membranelor mucoase
Ajută la creșterea sănătoasă!

Uleiul de ficat de cod Möller’s conține în special DHA. Este dovedit clinic că DHA contribuie la dezvoltarea cerebrală normală și a vederii. Vitamina D ajută la absorbția și utilizarea normală a calciului, contribuind astfel la menținerea unui sistem osos normal.
EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii.*

*efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg EPA și DHA
** efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg DHA

[/tab]
[tab title=”Doze și mod de administrare”]

Pentru sugari de la 4 saptamâni: 2,5 ml, cu o creștere graduală la 5 ml pâna la vârsta de 6 luni

Copii de peste 6 luni și adulți: 5 ml/zi

Femeile însarcinate sau care alaptează: 5 ml/zi, posibil doze mai mari, la recomandarea specialistului.

Conform recomandării producătorului, uleiul de ficat de cod se poate folosi în siguranță în timpul sarcinii și al alăptării.

*Valoare Nutrițională de Referință conform Regulament 1169/2011

După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maximum 3 luni.

[/tab]
[tab title=”Despre producător”]

Compania Orkla Health – producătorul produselor Möller’s – numărul 1 în țările nordice în producția de suplimente alimentare pe bază de Omega-3, oferă produse de cea mai înaltă calitate și puritate, confirmate de o serie de certificate de siguranță sau standarde din domeniu, printre care:

  • GMP (Good Manufacturing Practices): cel mai înalt standard de fabricație și control al calității din domeniul farmaceutic
  • HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
  • OFSS (Orkla Food Safety Standard): Orkla Health face parte din grupul Orkla și respectă toate standardele impuse, OFFS având reguli foarte stricte, comparabile cu BRC (British Retail Consortium), recunoscut la nivel mondial pentru managementul și controlul calității în producția de alimente
  • Mattilsynet (Norwegian Food Safety Authority): aplicarea regulilor norvegiene pentru siguranța alimentară
  • ISO 22 000

Orkla Health este una dintre puținele companii producătoare de suplimente alimentare pe bază de Omega-3 care are control asupra fiecărei etape de producție, de la pește și unde este el capturat până la sigilarea fiecărei sticle – trasabilitate pe întregul lanț de producție.

[/tab]
[/tabs]

Möller’s nu face compromisuri când e vorba de calitate. Uleiul nostru de ficat de cod provine din cod arctic, proaspăt, din apele pure și reci ale regiunii Lofoten, Norvegia. Suntem dedicați muncii noastre, oferindu-vă cele mai bune produse pentru sănătatea dvs. Astfel, produsul este îmbunătățit de la prima la ultima picătură!