Beneficiile uleiului de cod pentru dezvoltarea copilului

Dezvoltarea inteligenței, a memoriei, o mai bună acuitate vizuală, imunitate de fier, risc semnificativ mai mic pentru apariția diabetului de tip 1, sunt numai câteva dintre beneficiile extraordinare ale uleiului de ficat de cod. Voi îi dați copilului?

Vedeți mai multe în articolul din copilul.ro:

https://www.copilul.ro/copii-2-3-ani/sanatate/Beneficiile-uleiului-de-ficat-de-cod-pentru-dezvoltarea-copilului-a16369.html

Mollers Abonare News

Posted in , ,

mollers

Reader Interactions

Comentarii

 1. Laura Scolobiuc a zis

  Buna ziua
  Am un copil in varsta de 13 ani si as dori sa ii dau ptr atentie, memorie si concentrare produse de la Mollers ( nu bea siropuri ). Ce imi recomandati? Multumesc.
  Pana acum a luat Esprico.

  • mollers a zis

   Buna ziua,

   daca nu vrea sa ia nicio varianta lichida (de preferat pt cantitatea mare de Omega-3) -> ii puteti da Moller’s Forte cu cod liver oil – 2 capsule/zi.

   Va mai asteptam cu intrebari!
   Toate bune
   Echipa Moller’s Romania

 2. pop maria a zis

  Buna ziua,
  Pt fiica mea 17 ani cu probleme grave cu dantura(se cariaza dintii in interior, in exterior smaltul este intact-fenomen aparut dupa purtare aparat dentar 2.5 ani), am primit recomandare medic endocrinolog pediatru pt administrare Ulei Moller’s 5 ml/zi (400 UI vit D/zi). Fiind foarte sensibila la gusturi, administram capsulele Moller’s 2×1 capsula/zi (400 UI vit D/zi).
  Ulterior, un alt medic endocrinolog adulti, dupa efectuarea analizei 25-OH-VITAMINA D care a indicat 25.6 (nivel suboptimal) mi-a recomandat sau dublarea dozei capsule Moller’s la 2×2 capsule/zi (800 UI vit D/zi) sau 1 pastila Vigantoletten (1000 UI/zi). Eu prefer sa continui cu capsulele Moller’s, care au o compozitie mai complexa.
  Va rog, fiind vorba de o carenta Vit D care probabil poate fi cauza aparitiei cariilor(toate celelalte analize de sange au iesit in limitele normale), care este doza recomandata de d-voastra in acest caz, nefiind vorba doar de profilaxie, in acest moment.
  Va multumesc.

  • mollers a zis

   Buna ziua,
   multumim pentru intrebare. Pentru carente (de diverse cauze) ale vitaminei D medicul este cel mai in masura sa stabileasca dozele necesare pe termen lung.
   Este foarte bine ca ati optat pentru Moller’s, intrucit intr-adevar ii asigurati si necesarul optim de acizi grasi Omega-3. 2 x 2 caps Moller’s Forte / zi este o alegere foarte buna, nu mai trebuie sa ii suplimentati cu Vigantoletten.

   Multa sanatate,
   echipa Moller’s Romania

 3. Obreja Ana a zis

  Am un băiețel de 7 ani un copil cu multa energie doresc sa știu dacă pot administra acest ulei sau ce îmi recomandați pentru vârsta lui . Este la școală vreau sa fie mai atent.
  Aștept un răspuns .Mulțumesc!

  • mollers a zis

   Bună ziua,

   Da – îi puteți da fie varianta de lămâie, fie varianta cu gust bun de tutti-frutti, ce știți că i-ar plăcea mai mult. După deschidere, sticla se ține la frigider, îi dați câte 5 ml / zi (1 linguriță).

   Möller’s are eficacitate mare pe sferă neurologică -> îl ajută la memorie, atenție, capacitatea de a rezolva probleme, etc.

   Vâ mai așteptăm cu întrebări, toate bune,
   Echipa Moller’s România

  • mollers a zis

   Buna ziua, da, voucherul trebuie prezentat în farmacie, astfel încât să se scaneze codul de bare. Este nevoie să prezentați si cardul dvs. SSB – să se activeze reducerea. Dacă mai aveți întrebări, vă așteptam cu mare drag!

   O zi bună
   Echipa Möller’s România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *