Beneficiile uleiului de cod pentru dezvoltarea copilului

Dezvoltarea inteligenței, a memoriei, o mai bună acuitate vizuală, imunitate de fier, risc semnificativ mai mic pentru apariția diabetului de tip 1, sunt numai câteva dintre beneficiile extraordinare ale uleiului de ficat de cod. Voi îi dați copilului?

Vedeți mai multe în articolul din copilul.ro:

https://www.copilul.ro/copii-2-3-ani/sanatate/Beneficiile-uleiului-de-ficat-de-cod-pentru-dezvoltarea-copilului-a16369.html

Mollers Abonare News

Posted in , ,

Möller’s România

8 Comments

 1. Laura Scolobiuc on septembrie 7, 2019 at 7:14 am

  Buna ziua
  Am un copil in varsta de 13 ani si as dori sa ii dau ptr atentie, memorie si concentrare produse de la Mollers ( nu bea siropuri ). Ce imi recomandati? Multumesc.
  Pana acum a luat Esprico.

  • mollers on septembrie 7, 2019 at 10:50 am

   Buna ziua,

   daca nu vrea sa ia nicio varianta lichida (de preferat pt cantitatea mare de Omega-3) -> ii puteti da Moller’s Forte cu cod liver oil – 2 capsule/zi.

   Va mai asteptam cu intrebari!
   Toate bune
   Echipa Moller’s Romania

 2. pop maria on ianuarie 26, 2018 at 9:14 am

  Buna ziua,
  Pt fiica mea 17 ani cu probleme grave cu dantura(se cariaza dintii in interior, in exterior smaltul este intact-fenomen aparut dupa purtare aparat dentar 2.5 ani), am primit recomandare medic endocrinolog pediatru pt administrare Ulei Moller’s 5 ml/zi (400 UI vit D/zi). Fiind foarte sensibila la gusturi, administram capsulele Moller’s 2×1 capsula/zi (400 UI vit D/zi).
  Ulterior, un alt medic endocrinolog adulti, dupa efectuarea analizei 25-OH-VITAMINA D care a indicat 25.6 (nivel suboptimal) mi-a recomandat sau dublarea dozei capsule Moller’s la 2×2 capsule/zi (800 UI vit D/zi) sau 1 pastila Vigantoletten (1000 UI/zi). Eu prefer sa continui cu capsulele Moller’s, care au o compozitie mai complexa.
  Va rog, fiind vorba de o carenta Vit D care probabil poate fi cauza aparitiei cariilor(toate celelalte analize de sange au iesit in limitele normale), care este doza recomandata de d-voastra in acest caz, nefiind vorba doar de profilaxie, in acest moment.
  Va multumesc.

  • mollers on ianuarie 27, 2018 at 8:26 am

   Buna ziua,
   multumim pentru intrebare. Pentru carente (de diverse cauze) ale vitaminei D medicul este cel mai in masura sa stabileasca dozele necesare pe termen lung.
   Este foarte bine ca ati optat pentru Moller’s, intrucit intr-adevar ii asigurati si necesarul optim de acizi grasi Omega-3. 2 x 2 caps Moller’s Forte / zi este o alegere foarte buna, nu mai trebuie sa ii suplimentati cu Vigantoletten.

   Multa sanatate,
   echipa Moller’s Romania

 3. Obreja Ana on noiembrie 13, 2016 at 11:28 am

  Am un băiețel de 7 ani un copil cu multa energie doresc sa știu dacă pot administra acest ulei sau ce îmi recomandați pentru vârsta lui . Este la școală vreau sa fie mai atent.
  Aștept un răspuns .Mulțumesc!

  • mollers on noiembrie 13, 2016 at 11:34 am

   Bună ziua,

   Da – îi puteți da fie varianta de lămâie, fie varianta cu gust bun de tutti-frutti, ce știți că i-ar plăcea mai mult. După deschidere, sticla se ține la frigider, îi dați câte 5 ml / zi (1 linguriță).

   Möller’s are eficacitate mare pe sferă neurologică -> îl ajută la memorie, atenție, capacitatea de a rezolva probleme, etc.

   Vâ mai așteptăm cu întrebări, toate bune,
   Echipa Moller’s România

 4. trufin traian on decembrie 18, 2015 at 3:10 am

  acest voucher trebuie prezentat la farmacie potrivit formatului dat sau se poate procura doar spunind ca vrei sa cumperi cu reducere

  • mollers on decembrie 18, 2015 at 11:11 am

   Buna ziua, da, voucherul trebuie prezentat în farmacie, astfel încât să se scaneze codul de bare. Este nevoie să prezentați si cardul dvs. SSB – să se activeze reducerea. Dacă mai aveți întrebări, vă așteptam cu mare drag!

   O zi bună
   Echipa Möller’s România

Leave a Comment