Uleiul de ficat de cod – bun pentru sistemul imunitar al întregii familii

Aportul de ficat de cod este bun pentru sănătatea întregii familii deoarece doza zilnică (5 ml pentru copii și 10 ml pentru copii mai mari de 11 ani și adulți) este una dintre cele mai simple metode de a vă sprijini sistemul imunitar.

Sistemul imunitar este probabil cea mai inteligentă și flexibilă unitate de apărare din lume. Acesta vânează intrusii nedoriti fie că vă aflați acasă, la serviciu sau la școală, intruși care pot să apară de pe ambalaje, de pe telefonul mobil sau de pe mâinile celorlalți. Sistemul tău imunitar nu numai că elimină acești intruși, ci îi blochează pentru totdeauna, producând noi celule imune.

Vitaminele A și D sunt cunoscute pentru stimularea capacității sistemului imunitar. Una dintre cele mai simple metode pentru a asigura un aport adecvat al acestor vitamine este consumul de ulei de ficat de cod de calitate, iar Möller’s le conține din abundență.

Atât copiii cât și părinții pot beneficia de consumul zilnic de ulei de ficat de cod pe tot parcursul anului. În cazul în care forma de ulei nu este pe placul tuturor, puteți înlocui doza cu 2 capsule/zi de Möller’s Forte with Cod Liver Oil pentru a beneficia de un aport adecvat de acizi grași Omega-3 și de vitaminele A, E și D.

Möller’s România

Leave a Comment