Uleiul de ficat de cod și sistemul imunitar

Ne dorim să fim sănătoși și să ducem un stil de viață activ, dar avem nevoie de un sistem imunitar puternic.

Un sistem imunitar care funcționează corect trebuie să fie bine echipat pentru a evita atacurile bacteriilor și infecțiilor. Dacă sistemul dumneavoastră imunitar funcționează bine, vă va proteja de boli.

Uleiul de ficat de cod este o sursă bogată și naturală de vitamina D, care lucrează cu alți nutrienți pentru a menține buna funcționare a sistemului imunitar. Corpurile noastre pot produce vitamina D printr-un proces care are loc în piele atunci când suntem expuși la soare. De asemenea, putem obține vitamina D consumând pește gras, lapte cu vitamina D adăugată, margarină și unt. Din păcate, în perioada în care nu primim suficientă lumină solară și nu consumăm întotdeauna suficiente alimente care conțin vitamina D, este o idee bună să avem o sticlă de ulei de ficat de cod în frigider, pentru a asigura necesarul zilnic de vitamina D.

Uleiul de ficat de cod este, de asemenea, o sursă naturală de vitamina A, care funcționează împreună cu vitamina D pentru a sprijini sistemul imunitar. Alți nutrienți prezenți în uleiul de ficat de cod sunt acizii grași naturali polinesaturați Omega-3: EPA și DHA, care sunt componente importante ale membranei celulare. Corpul dumneavoastră nu este capabil să producă singur acizi grași Omega-3, motiv pentru care trebuie să îi furnizați necesarul zilnic în mod regulat prin alimente sau suplimente.

Nu vă place uleiul de ficat de cod? Puteți să oțineți aceleași avantaje cu 2 capsule/zi de Möller’s Forte with Cod Liver Oil.

Posted in

Möller’s România

Leave a Comment